Sürücü makaraları takma ve değiştirme

Dolgu teli çapı veya malzemesi değiştiğinde sürücü makaraları değiştirin. Tel besleyici sarf malzemeleri bölümündeki tablolara göre sürücü makaraları seçin.

1. Tel besleme kabininin kapağını açın.
2. Basınç kolunu serbest bırakın.

3. Basınç makarası bağlantı pimini çekin ve sürücü makarası bağlantı kapağını çıkarın.

Basınç makarası bağlantı pimi, pime bağlı bir merkezi aksa sahiptir; sürücü makaranın merkezi aksı, doğrudan doğruya tel besleme mekanizmasına/motoruna bağlı tahrik mili olarak görev yapar.
4. Besleme makaralarını çıkarın.

5. Tel besleme makaralarını takmak için önceki adımları tersten uygulayın. Sürücü makarasının alt kısmındaki kesiği tahrik mili üzerindeki pim ile hizalayın.
6. Sürücü makarasını ve basınç makarasını yerine kilitlemek için bağlantı kapağını ve bağlantı pimini takın.
7. Basınç kolunu kapatın. Tel kurulumu hakkında daha fazla bilgi için Tel takma ve değiştirme (200 mm makara) bölümüne bakın.
8. Tel besleme kabininin kapağını kapatın.